Pets4Homes-4

Pups verkopen met PuppyPlaats

Adverteer jouw pups op de grootste hondenmarktplaats van Nederland

Verkoop je pups veilig op PuppyPlaats

Zodra je nestje pups is gearriveerd, is je volgende taak het vinden van liefdevolle huizen waar ze zullen gedijen. Maar het kan lastig zijn om de juiste eigenaren te kiezen. Je moet ervoor zorgen dat je pups goed verzorgd worden.

In de digitale wereld van vandaag is het online verkopen van pups standaard onder fokkers. Je bereikt meer potentiële huisdiereigenaren, maar een sterke online aanwezigheid is cruciaal. PuppyPlaats is de grootste gespecialiseerde huisdierenmarktplaats in Nederland. Adverteren op ons platform kan voordelig zijn.

PuppyPlaats heeft een groot bereik en een toegewijd publiek van zorgzame kopers. Fokkers kunnen dus gemakkelijk liefdevolle huizen voor hun schattige pups vinden. Of je nu een ervaren fokker bent of net begint, je kunt de wereld van online puppyverkoop betreden met PuppyPlaats.

Veiligheid voorop

Sterke dierenwelzijn, licentiecontroles, 24/7 moderatie, ID-geverifieerde gebruikers, bescherming tegen oplichting en nog veel meer!

Vind snel de gouden mand

PuppyPlaats is dé plek voor hondenkopers in Nederland. Wil je sneller herplaatsen? Boost je advertenties!

GRATIS en eenvoudig te gebruiken

Upload je puppyadvertentie GRATIS in minuten en keur de nieuwe huizen van je pups via chat en telefoon.

Maandelijkse bezoekers
+ 0 m
Klanttevredenheid
0 /5
Opgericht in
0
NL grootste hondenmarketplaats
# 1

Wij werken nauw samen met

Creëer je puppyadvertentie

 • 1

  Meld je aan bij PuppyPlaats

 • 2

  Maak je advertentie aan

  Upload foto's, log de gezondheidsstatus, schrijf je beschrijving

 • 3

  Laat ons Trust & Safety Team je advertentie controleren

  We controleren elke advertentie op puppywelzijn en betrouwbaarheid. Dit kan enkele uren duren.

 • 4

  Vind nieuwe liefdevolle huizen voor je pups!

  Gebruik de chat en telefoongesprekken van PuppyPlaats om potentiële kopers te keuren

Pets4Homes puppy and seller high five

Veelgestelde vragen over het verkopen van pups:

Waarom zou ik kiezen voor PuppyPlaats om mijn pups te verkopen boven andere sites?

PuppyPlaats is de grootste, toegewijde hondenmarktplaats in Nederland. Dit betekent dat we het kopersvolume van grote, algemene marktplaatsen hebben, zodat je veel verkeer naar je advertenties kunt trekken, maar met een focus op dierenwelzijn en het bevorderen van verantwoord fokken die de algemene marktplaatsen niet hebben.

We hebben een geweldige reputatie, met 96% van de kopers op PuppyPlaats die het als een veilige plaats beschouwen om te kopen. We trekken toegewijde, verstandige hondeneigenaren aan.

Kost het geld om pups te verkopen op PuppyPlaats?

PuppyPlaats is gratis voor zowel fokkers als kopers. We hebben wel een betaalde boost-optie ontworpen voor mensen die de tijd om hun pups te herplaatsen willen verkorten door extra zichtbaarheid te creeeren.

Ik ben een Raad van Beheer geregistreerde fokker, hoe kan ik dit aan kopers laten zien?

Wanneer je geregistreerd bent bij de Raad van Beheer kun je jezelf toevoegen aan onze Lijst van fokkers van stamboomhonden. Hiervoor moet je de Kennelregistratie bij de Raad van Beheer bij ons hebben geüpload. Je kunt daar hier meer over lezen.

How do I advertise my puppies on Pets4Homes?

After you have created an account and logged into it, you can create an advert from the homepage with the + button. Adverts on Pets4Homes are done on the per litter basis, rather than per single pet. Adverts last for 60 days although you can, and should, close them when you’ve rehomed your puppies.

Once you have submitted your advert it will go to our Trust and Safety team for moderation. If we are happy your advert complies with our safety requirements your advert will go live, otherwise you will be contacted by a member of our team. All things being well, this is a very quick process.

Full details on advert requirements can be seen here.

Hoe adverteer ik mijn pups op PuppyPlaats?

Nadat je een account hebt aangemaakt en erin bent ingelogd, kun je vanaf de homepage een advertentie maken met de + knop. Advertenties op PuppyPlaats worden gedaan per nest, in plaats van per enkele huisdier. Advertenties blijven 60 dagen staan, hoewel je ze moet sluiten als je je pups hebt herplaatst.

Zodra je je advertentie hebt ingediend, gaat deze naar ons Trust and Safety team voor moderatie. Als we tevreden zijn dat je advertentie voldoet aan onze veiligheidseisen, wordt je advertentie gepubliceerd, anders word je gecontacteerd door een lid van ons team. Als alles goed gaat, is dit een zeer snel proces.

Moeten pups gevaccineerd en gechipt zijn voordat ze in Nederland worden verkocht?

Ja, voor het welzijn van de pups en om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving, moeten alle pups gechipt zijn tegen de tijd dat ze 8 weken oud zijn. Vaccinaties worden ook sterk aanbevolen voordat pups worden verkocht om ervoor te zorgen dat ze beschermd zijn tegen veelvoorkomende hondenziekten. Deze stappen zijn cruciaal voor de gezondheid en veiligheid van de pups en bieden kopers gemoedsrust, in lijn met de inzet van PuppyPlaats om verantwoord huisdierbezit te promoten.

Wat is de wettelijke leeftijd om pups in Nederland te verkopen?

Het is illegaal om pups te verkopen voordat ze 8 weken oud zijn in Nederland. Deze wet zorgt ervoor dat pups de nodige tijd hebben om te spenen van hun moeder en te beginnen met socialiseren, wat cruciaal is voor hun ontwikkeling en welzijn. PuppyPlaats handhaaft deze regel streng, en staat alleen de vermelding van pups toe die aan deze leeftijdsvereiste voldoen om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor hun nieuwe huizen.

Kun je ongevaccineerde pups in Nederland verkopen?

Hoewel het juridisch mogelijk is om ongevaccineerde pups te verkopen, wordt dit sterk afgeraden vanwege de risico’s die ongevaccineerde pups lopen door te voorkomen ziekten. PuppyPlaats moedigt alle verkopers aan om hun pups te vaccineren voor de verkoop, in lijn met de beste praktijken voor dierenwelzijn.

Waar kan ik pups verkopen? Zijn dierenwinkels en online platforms haalbare opties?

Hoewel dierenwinkels wettelijk pups mogen verkopen als ze aan bepaalde welzijnsnormen voldoen, geven veel fokkers de voorkeur aan directe platforms zoals PuppyPlaats die hen verbinden met potentiële kopers. Deze directe aanpak stelt fokkers in staat ervoor te zorgen dat hun pups naar geschikte huizen gaan. Pups verkopen op Facebook of andere sociale media kan beperkingen ondervinden en biedt niet hetzelfde

Word vandag nog een fokker op PuppyPlaats.nl!

Word lid van onze community en vind de gouden mandjes voor al je pups!

Seller with her dog

Download the app and create your puppy ad faster

Advertising puppies on Pets4Homes' app

Een veilige start voor een levenslange vriendschap.
Vind een liefdevol thuis voor je pups, helemaal gratis.

© 2024 All Rights Reserved.